Over ons

Met een onophoudelijke stroom aan ideeën helpen wij je graag om op creatieve wijze de aandacht te vragen. Wij bedenken vernieuwende concepten, aansluitende ontwerpen en passen dit toe in drukwerk, websites en film. Dit doen we in nauwe samenwerking met jou. Want jij weet precies wat jouw bedrijf of product uniek maakt. En wij hebben de kennis en ervaring om dit op de beste manier te vertellen aan jouw doelgroep. Benieuwd hoe dat werkt?

Jouw doelstelling vertaald naar een effectief idee voor verdere groei. Groei qua naamsbekendheid, qua omzet, het aantal leden, efficiency, noem maar op. Na een inspirerend overleg met jou en je collega’s stellen wij binnen b-creative een projectteam samen. Een brainstormsessie volgt met als resultaat een creatief concept.

In de designfase gaan we aan de slag met de creatieve vertaling van het concept: het ontwerp. Een uniek en herkenbaar beeld, speciaal voor jouw bedrijf of product of dienst gemaakt. Precies verbeeldend wat het is, wat het betekent of waar het voor staat. Of… waar het voor moet gáán staan. Want we kijken hier graag naar de toekomst, dus ook naar die van jou.

De vormgeving, de opmaak en de realisatie van allerlei communicatiemiddelen. Van drukwerk tot digitale toepassingen, van animaties tot video’s. We stemmen alles natuurlijk goed op elkaar af, want dat veroorzaakt de gewenste, sterke merkbeleving. Om via verschillende kanalen je doelgroepen te bereiken maken we graag een mooi en effectief crossmedia-pakket voor je.

Bekijk enkele projecten:

conceptprintonlinevideo

Ons team

We zijn een verzameling van creatieve individuen met ieder zijn eigen kracht en kwaliteit. Eén van de belangrijkste kenmerken die voor ons allemaal geldt is dat we hulp willen bieden. Maar dat is nog niet alles…

Maak kennis met ons team en check de verhalen.

Vacatures

Geen vacatures beschikbaar. Je kunt echter altijd een open sollicitatie sturen